Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar

30.04.2024 17:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Remedy ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan Control evreni genişlemeye devam ediyor. Şimdi ise karşımızda bu evrende geçen co-op odaklı çok oyunculu Condor çıkıyor. Proje hakkında yeni detaylar şu anda açıklanmış durumda.
 
Condor'un başlangıç geliştirme bütçesi 25 milyon Euro
 
 
 
Finlandiyalı geliştirici, yaptığı açıklama ile beraber oyunun tam üretim aşamasına geçtiğini aktarıyor. Bu da oyunun piyasaya sürülmesinden önceki son geliştirme sürecine girdiği anlamına geliyor. Ekip, bu kapsamda oyunun testlerinin başarıyla yapıldığını ve servis tabanlı bir sisteme sahip olacağını aktarıyor.
 
Açıklanan detaylar sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda Condor'un başlangıç geliştirme bütçesinin 25 milyon Euro olduğunu aktarabiliyoruz. Bu da yaklaşık 27.1 milyon dolara denk geliyor. Remedy'nin şirket içi Northlight motorunu temel alan oyun PC, PS5 ve Xbox Series X/S için geliştirilme aşamasında yer alıyor.
 
Öte yandan Remedy, Alan Wake ve Control için yeni devam oyunlarının geleceğini aktarıyor ve bu evreni genişletme niyetlerinin olduğunu belirtiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 1 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 2 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 2 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler