Cook, Serve, Delicious! 3?! Bu Sonbaharda Erken Erişimden Çıkacak ve Konsollara da Gelecek

06.06.2020 12:46 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Vertigo Gaming, "Cook, Serve, Delicious! 3?!" tam sürümünün bu sonbaharda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. $19.99 fiyattan satışa sunulacak.

Yemek kamyonunuzda yemek pişirerek müşterilerinize hizmet ettiğiniz yemek işletmeciliği oyunu Cook, Serve, Delicious! 3?! 29 Ocak 2020'den bu yana Steam'de erken erişimde bulunuyor. Şu anda %25 indirimle 18,75 TL. Serinin önceki oyunları Cook, Serve, Delicious! ve Cook, Serve, Delicious! 2!! de %75 indirimde.
 
Oyunun erken erişim versiyonu için “Davidson County” güncellemesi 5 Haziran'da yayınlandı. Güncelleme 40 yeni seviye, iki yeni araç kamyonu saldırısı, üç yeni başarım, yeni özellikler ve iyileştirmeler ekliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cook, Serve, Delicious! 3?! Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vertigo Gaming Dağıtıcısı: Vertigo Gaming Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler