Corona Virüsüne Rağmen E3 2020 Planları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

02.03.2020 17:58 Gazali Çetinkaya

 
Çin'de ortaya çıkan ve çok sayıda kişinin ölümüne yol açan corona virüsü oyun sektörüne de etkisini önemli ölçüde gösteriyor.
 
Corona virüsü yüzünden bazı büyük firmalar etkinliklere katılma planlarını iptal etti ve hatta Oyun Geliştiricileri Konferansı ve Taipei Game Show dahil olmak üzere birçok etkinlik ertelendi veya iptal edildi.
 
Tüm bunlara rağmen Haziran ayında düzenlenecek E3 2020 planlarında bir değişiklik yok.
 
Etkinliğin organizatörü Entertainment Software Association konu ile ilgili olarak "Herkes corona virüsü ile ilgili durumu çok yakından izliyor. Önceliğimiz tüm katılımcılarımızın sağlığı ve güvenliği ve biz de tetikte olmaya devam ediyoruz. Şu anki bilgiler göz önüne alındığında, E3 2020 planları tüm hızıyla devam ediyor. Sergi ve kayıt satışları Haziran ayında düzenlenecek heyecan verici etkinlik için rayında ilerliyor." dedi. 
 
E3 2020 etkinliği 9 - 11 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
E3 2020 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Entertainment Software Association Dağıtıcısı: Entertainment Software Association Tür: Etkinlik Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 3 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 4 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler