Courteney Cox, Gale Weather Rolü ile Scream 5'te Bulunacak

04.08.2020 12:49 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 1996 yılında, dördüncü ve son filmi 2011 yılında yayınlanan gerilim korku türündeki Scream serisinin beşinci filminin oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli oluyor. 
 
Bu yeni filmde eski filmlerdeki oyunculardan bazılarının geri döneceğini biliyorduk. Hatta ilk açıklanan oyuncu Dewey Riley rolündeki David Arquette'ydi. Şimdi de yine Scream serinin önceki filmlerinden ve Friends dizisinden bilinen Courteney Cox'un bu filmde de yer alacağı onaylandı. Her zamanki gibi Gale Weather rolünü üstlenecek.
 
Scream 5'in 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosunu ise James Vanderbilt ve Guy Busick yazacak. Scream serisinin yeni filmi, seriyi yeniden başlatacak yani bir reboot olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler