Crash Bandicoot 4: It’s About Time PS4 ve Xbox One için Derecelendirildi

19.06.2020 11:09 Gazali Çetinkaya

 
Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi, Crash Bandicoot 4: It’s About Time'ı PlayStation 4 ile Xbox One için derecelendirdi. Spyro Reignited Trilogy'nin arkasındaki stüdyo Toys for Bob tarafından geliştiriliyor.  
 
Açıklama yazısında belirtilene göre kahramanlarımız adasında zaman geçirirken Lani-Loli mağarasında gizemli bir kuantum maskesi buluyor ve bunun arkasındaki sorumlu kişiyi durdurmak için farklı zamanlara ve boyutlara uzanan bir maceraya çıkıyorlar.
 
Dün de Activision oyun basınına 200 parçadan oluşan bir Crash Bandicoot puzzle'ı yolladı. Activision'ın Spyro Reignited Trilogy ve Crash Team Racing Nitro-Fueled duyuruları öncesinde de oyun basınına bu tarz içerikler gönderdiğini düşünürsek Crash Bandicoot 4: It’s About Time resmi duyurusu yakın gibi görünüyor.

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler