Crazy Taxi'nin Ruhani Devam Oyunu Taxi Chaos Şubat'ta Çıkıyor

18.12.2020 18:12 Gazali Çetinkaya

 
İlk olarak 1999 yılında piyasaya sürülen Crazy Taxi serisinin ruhani devam oyunu yolda.

FlatOut 3: Chaos & Destruction'ın arkasındaki ekip Team6 Game Studios tarafından geliştirilen Taxi Chaos'un 23 Şubat 2021'de PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacağı duyuruldu.
 
Arcade tarzda bir oynanışa sahip olacak oyunda oyuncular müşterileri bir noktadan diğerine en hızlı şekilde ulaştırmaya çalışacak. Klasik taksi oyunlarına yeni ve modern bir bakış getireceğini söyleyen oyun New York'tan esinlenen yerlerde geçecek.
 
Crazy Taxi'nin orijinal geliştiricisi Sega da projeye kısmen dahil. Oyunun Asya ve Japonya'daki yayıncılığını üstlenecek.

Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Taxi Chaos Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Team 6 Studios Dağıtıcısı: Team6 Game Studios Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler