Crimson Desert MMORPG Oyunu Değil

16.03.2021 15:18 Gazali Çetinkaya

 
Black Desert geliştiricisi Pearl Abyss'in yeni yapımı Crimson Desert bir devasa çok oyunculu rol yapma oyunu (MMORPG) değil. Açık dünya aksiyon macera oyunu.

Crimson Desert ilk duyurulduğunda MMORPG türünde olacağı açıklanmıştı ancak daha sonra geliştirici ekip oyunu açık dünya aksiyon macera oyunu olarak tanımlamaya başladı.

TheGamer ile konuşan Pearl Abyss Amerika CEO'su Jeonghee Jin, oyunun MMORPG olmayacağını doğruladı ve Black Desert'ın geliştirilmesine fazla bir etkisinin olmadığını belirtti.
 
"Black Desert ile Crimson Desert iki ayrı proje. Crimson Desert duyurusu, Black Desert'ın geliştirilmesini çok az etkiledi. Black Desert geliştiricileri oyunu aynı tempoda güncellemeye devam ediyor ve oyuncu topluluğunun geri bildirimlerine odaklanmış durumdalar. Ayrıca Crimson Desert'ı MMORPG olarak tanımlamıyoruz. Black Desert ile Crimson Desert farklı kıstaslara ve hedeflere sahip oyunlar."
 
Crimson Desert 2021 kışında konsol ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crimson Desert Platformlar: PC Geliştirici: Pearl Abyss Dağıtıcısı: Pearl Abyss Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler