Crusader Kings 3'ün İlk DLC'si Northern Lords Duyuruldu

13.03.2021 23:53 Gazali Çetinkaya

 
Paradox Interactive, Crusader Kings III'ün ilk ücretli indirilebilir içeriği Northern Lords'u duyurdu.

16 Mart'ta çıkış yapacak.

Expansion Pass'e dahil olacak. Tek olarak Steam'de 13,50 TL'den ön siparişe açıldı. Microsoft Store üzerindeki fiyatı henüz belli değil.

İçeriği:
 

Efsanelerle dolu, karlı bir diyardan gelen azılı akıncılar olarak ün salmış Norslar, sadakatin asil bir soydan daha fazlasına dayandığı karmaşık bir toplum olmuştur. Nors liderleri kendilerini yalnızca bir savaşçı değil, bir yargıç ve yönetici olarak da kanıtlamak zorundaydı.
 
Northern Lords, en olumlu değerlendirmeleri alan 2020 oyunlarından Crusader Kings III'ün ilk Çeşitlendirme Paketidir. Nors toplumuyla bağlantılı yeni olaylar ve kültürel temalar sunar.
 
Nors Maceraperest Diyarları: Nors toplumundan karakterler memleketlerinden ayrılıp kendi krallıklarını kurmak için yabancı diyarlara sefer yapabilirler.
 
Jomsvikingler ve Kalkanlı Bakireler: Norsların kutsal savaşçıları ve gözü pek kalkanlı bakireleri senin adına silahlarını kuşanacaklar, şair karakterler ise senin için iğneleyici yergiler de romantik melodiler de besteleyebilirler.
 
Yeni Kültürel İçerik: Oyunu renklendirmek için özel Nors hanedanlığı mirası, Nors tanrıları için hayvan kurban etme törenleri, dövüşerek yargılanma ve kültürel yeniliklerin yanı sıra sayısız yeni olay.
 
Yeni Görseller ve Müzik: Oyun deneyimini geliştirmek için orijinal görseller ve müzik içeriği.
 
Ve dahası: Gözlerini kan bürümüş berserker savaşçılar, misyonerler, runik taşlar, Vareg maceraperestleri, yeni kararlar ve Nors toplumunun heyecan verici tarihinden öne çıkan diğer unsurlar. 

 
Tanıtım fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crusader Kings III Platformlar: PC Geliştirici: Paradox Development Studio Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler