Crystal Dynamics, Marvel's Avengers'ı Uzun Yıllar Boyunca Desteklemeyi Planlıyor

15.03.2021 01:29 Gazali Çetinkaya

 
Marvel's Avengers oyunu Square Enix ile Crystal Dynamics'in umduğu çıkışı yapamadı. Basın ve oyuncuların olumsuz eleştirileri, güncellemelerin gecikmesi, oyuncu sayısının kısa bir sürede azalması ve geliştirme masraflarını karşılayamayarak mali anlamda zarara uğranması gibi nedenler gösterilebilir.
 
Yine de yayıncı ve geliştirici ekibin oyundan vazgeçmeye niyeti yok. Twitch yayını sırasında açıklamada bulunan Crystal Dynamics "Oyunu yıllar boyunca destekleyeceğimizden emin olabilirsiniz." dedi ve tanıtmak için sabırsızlandıkları bir sürü şey üzerinde çalıştıklarını belirtti.
 
Marvel's Avengers'ın yeni büyük ücretsiz güncellemesi 18 Mart'ta geliyor. Hawkeye hikaye içeriği, seviye sisteminde değişiklikler, hikaye modunu yeniden oynayabilme, H.A.R.M. Room özelleştirmeleri ve daha fazlası güncellemeye dahil olacak. Aynı gün oyunun yeni nesil sürümleri de çıkacak. Hawkeye'dan sonra iki tane daha benzer ücretsiz içerik planlanıyor ve ayrıca PlayStation kullanıcılarına özel Spider Man içeriği sunulacak. Görünüşe göre bundan daha fazlası yolda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler