Crystal Dynamics, Rise of the Tomb Raider'ın Xbox One'a Özel Oluşu Hakkında Konuştu

25.02.2015 00:25 Tunahan Başol


      Crystal Dynamics'in başkanı Darrell Gallagher, Rise of the Tomb Raider'ın Xbox One'a özel olarak gelmesi ve bu durumun anlamı hakkında konuştu.
 
     Crystal Dynamics'in 2008 yılında Tomb Raider Underworld için Xbox 360'a özel indirilebilir içerikler hazırlamasından bu yana iki firma arasında bir partnerliğin olduğunu söyleyen Gallagher, bu partnerliğin Lara Croft and the Guardian of Light'ın Summer of Arcade kapsamında çıkış yapmasıyla geliştiğini söylüyor. Rise of the Tomb Raider'ın Xbox One'a özel olması durumu ise bu partnerliğin doğal bir sonucu olarak gösteriliyor.
 
     Microsoft'un oyunun dağıtımını da üstlendiğini belirten ve oyunun en iyi şekilde çıkması için kendilerine yardım ettiğini söyleyen Gallagher, donanımın uzmanlarıyla çalışmanın oyunun gelişmesine yardımcı olduğunu söylüyor.
 
    Gallagher konuşmasında oyunun gelecekte PlayStation konsollarına gelebileceğini de belirtiyor. Bu durum Microsoft ile aralarındaki anlaşmanın bir süreliğine olduğunu bildiğimiz için doğal olarak bizi şaşırtmıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 60 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 3 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 3 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler