Crystal Dynamics Yeni Stüdyosuna Taşındı

21.02.2017 23:04 Gazali Çetinkaya

 
   1992 senesinde kurulan ve 20. yılını geride bırakan Tomb Raider serisi ile tanıdığımız Crystal Dynamics çok daha fazla olanaklara sahip oldukları yeni bir stüdyoya geçiş yaptı. 
 
   "Aylarca süren planlama, inşaat ve inşaat ekibinin geçirdiği uzun gecelerden sonra muhteşem görkemli yeni stüdyomuza geçtik." dedi Crystal Dynamics ortak-stüdyo patronu Scot Amos basın bülteninde. Scot Amos ayrıca herkesin istediği gibi ayarlayabileceği hidrolik masalardan karanlık seven geliştiriciler için karartma tonlarına ve ışık emici boya gibi bazı harika yeni olanaklara sahip olduklarını da belirtti.
 
   Scot Amos açıklamasına şu şekilde devam etti.
 
"Tam donanımlı altı adet ses geçirmez ses odasına geçtik. Ekibimizin büyümesiyle birlikte, toplantı alanımızı arttırdık ve doğal olarak tonlarca yeni nesil 4K ekranlarla donattık, ayrıca dev mutfağın hemen yanına konsol ve PC oyun istasyonları kurduk. Son olarak, en iyi geliştirme verimliliği için iki özel oda ekledik: bir fotogrametri yakalama alanı ve tam donanımlı hareket yakalama sahnesi."
 
   Crystal Dynamics şu anda Marvel ve Square Enix ortaklığı sonucu Eidos Montreal ile birlikte yeni bir Avengers oyunu üzerinde çalışıyor. Oyunun türü ve platformları gibi konularda bilgi yok. Bilgiler 2018 yılında paylaşılacak.
 
   Crystal Dynamics'in yeni stüdyosuna ait fotoğraflara galeriden ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler