Cuphead'in Satışları Beş Milyonu Aştı

29.09.2019 22:02 Gazali Çetinkaya

Studio MDHR, bugün ikinci yaşını kutlayan Cuphead'in Xbox One, Nintendo Switch ve PC üzerindeki toplam satışlarının beş milyon adeti geride bıraktığını duyurdu.

Beş milyonluk satış ve ikinci yıldönümü şerefine oyun tüm platformlarda %20 indirime girdi. Oyun bir hafta boyunca Xbox Store'da 50,62 TL (Xbox Live Gold ile 45,00 TL), Nintendo eShop'ta $15.99 ve Steam'de 24,80 TL fiyattan satışta.

Cuphead büyük oranda boss savaşlarına odaklanmış klasik koş ve ateş et türünde bir aksiyon platform oyunudur. 1930'ların çizgi filmlerinden esinlenen oyundaki görsel ve sesler; geleneksel elle çizilmiş cel animasyon, sulu boya fonları ve orijinal caz kayıtlarıyla dönemin benzer teknikleri kullanılarak özenle yaratılmıştır. İndirilebilir içerik The Delicious Last Course 2020'de çıkacak. Yepyeni bir adada geçecek The Delicious Last Course'ta Cuphead ve Mugman'in ekibine Ms. Chalice katılacak ve Cuphead'in bu zorlu görevinde yeni silahlar, yeni büyüler ve Ms. Chalice'in yepyeni yetenekleriyle, Chef Saltbaker'ın yardımcısı olan çok katmanlı, ekranı kaplayan düşmanlara karşı mücadele edebileceksiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cuphead Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Studio MDHR Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler