Cyberpunk 2077 İçin 12 GB'lık Ultra 4K Doku Paketi Yayınlandı

25.03.2024 16:31 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt RED tarafından biz oyun severlere sunulan gelecek temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Cyberpunk 2077 için yeni modlar yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise mod geliştiricisi 'Xerme' oyun için Ultra 4K doku paketini sunmuş durumda.
 
Yeni mod oyundaki tüm nesneleri yükseltiyor
 
 
 
Paket detaylarını bir göz atacak olursak, öncelikle modun 12.4 GB'lık bir boyuta sahip olduğunu aktarabiliriz. Oyunun görsellerini iyileştiren ve nesneleri 4K kalitesine taşıyan bu mod ile beraber daha gerçekçi bir yapı ile karşılaşabilirsiniz. Bu modun Cyberpunk 2077 HD Reworked ile uyumlu olmadığını belirtmek gerekir. Dolayısıyla tek bir doku paketiyle beraber oyundaki yerini almanız daha sorunsuz bir oyun deneyimini sizlere sunacak.
 
Ultra Texture Remaster Repack adındaki yeni mod, oyundaki tüm eski dokuları üst düzey bir 4K sürümüne uyarlıyor ve görünümlerini iyileştiriyor. Böylelikle tabelalardan duvarlara ve oradan da yollara kadar her şeyin daha net ve keskin görüneceğini aktarabiliyoruz. Yeni 4K dokuları sergilemek için mod geliştiricisi çeşitli ekran görüntüleri paylaşmış durumda. Bu görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda mod dikkatinizi çektiyse ve denemek istiyorsanız buradan indirebilirsiniz.
 
Mod görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler