Cyberpunk Temalı Ghostrunner 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

22.08.2023 16:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını 505 Games ve geliştiriciliğini ise One More Level'in üstlendiği birinci şahıs aksiyon oyunu Ghostrunner II'nin çıkış tarihi açıklandı. Açıklandığı üzere oyun 26 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Oyun ayrıca üç farklı sürümle beraber karşımıza çıkacak: Standart, Deluxe ve Brutal.
 
Kıyamet sonrası bilim kurgu ortamı yer alıyor
 
 
 
Ghostrunner 2'de kıyamet sonrası siberpunk ortamı bizlere aktarılıyor. Oyunda birinci şahıs aksiyon deneyiminin bizlere sunulması hedefleniyor. Düşmanları kesip biçebileceğiniz ve siber ninja olup elebaşlarını ortadan kaldırabileceğiniz oyunda interaktif bir hikaye yer alıyor. Aynı zamanda yeni oyun modları ve daha fazlası bulunuyor.
 
Hızlı bir şekilde hareket edebileceğimiz oyunda katana dövüş mekanikleri oldukça ön plana çıkıyor. Katana kılıcıyla beraber hızlı ve seri hamleler yapıyor, düşmanları ortadan ikiye bölebiliyor veya uzuvlarını koparabiliyoruz. Kan ve şiddetin bol olduğu yapımda farklı zorluklarda düşmanlar karşımıza çıkabiliyor.
 
Farklı becerileri sergileyeceğimiz Ghostrunner 2, 26 Ekim tarihinde geliyor. Oyun ayrıca ön siparişlere açık. Oyun Steam'de standart sürüm 679,99 TL, Deluxe sürüm 799,00 TL, Brutal sürüm ise 1.199,00 TL'den satışta.
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghostrunner 2 Platformlar: PC Geliştirici: One More Level Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler