Ghostrunner 2'nin Demo Sürümü Yayınlandı: Tüm Oyuncular için Ücretsiz

16.09.2023 15:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını 505 Games'in ve geliştiriciliğini One More Level'ın üstlendiği birinci şahıs aksiyon oyunu Ghostrunner II'nin ücretsiz bir demosu yayınlandı. Yeni ücretsiz demo PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için mevcut.
 
Oyun hızlı bir aksiyon içeriğini sunuyor
 
 
 
Ghostrunner II, Ghostrunner olaylarından bir yıl sonrasını konu alıyor. Oyuncular ve hayranlar tarafından merakla beklenen hardcore slasher oyunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda insanlığın son sığınağı olan Dharma Kulesi'ni yöneten zorba Keymaster'ın düşüşünden sonrası temel alınıyor ve burada tekrardan kanlar dökülüyor.
 
Kıyamet sonrası siberpunk dünyasında geçen oyunda düşmanlara karşı hızlı hamleler yapabiliyor, ninja hareketleri sergileyebiliyor ve yapay zekaya karşı büyük bir mücadele veriyoruz. Farklı bölgelere doğru adım atabildiğiniz oyunda bölüm sonu canavarlarıyla da karşılaşabiliyorsunuz.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Ghostrunner II, 26 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Demo fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghostrunner 2 Platformlar: PC Geliştirici: One More Level Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler