DICE'ın 1990'larda Geliştirdiği Ancak Çıkarmadığı Project Hardcore 2019'da PS4 ve PS Vita'ya Geliyor

16.08.2018 22:10 Gazali Çetinkaya

 
DICE'ın 1990'lı yılların başında geliştirmeye başladığı ve 1994'te Sega Genesis, Mega CD ve Commodore Amiga için çıkarmayı planladığı metroidvania platform oyunu Project Hardcore hiçbir zaman piyasaya sunulamamıştı. DICE yeni nesil oyun konsollarına odaklanmak için geliştirme sürecini tamamlamadan oyundan vazgeçmişti.

23 yılın ardından İsveçli geliştiricinin artık herhangi bir veri veya dokümana sahip olmadığı için oyunun kaybolduğu düşünülüyordu. Ancak 2017 yılında şans ve bazı arkadaşların yardımıyla, Strictly Limited Games oyunun orijinal halinin bir kopyasını bulmayı başardı.

Yayıncı Strictly Limited Games eski DICE ekibinden birkaç kisi ile birlikte oyunu tamamlayacağını ve 2019'un ilk yarısında PlayStation 4 ve PS Vita'ya geleceğini duyurdu.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Daha fazla detay için oyunun resmi websitesini de buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 2 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler