Dark Phoenix'in Yönetmeni, MCU'nun X-Men Filmlerini Yönetmeye Açık Olduğunu Söyledi

28.05.2020 14:29 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Fox'tan X-Men'in haklarını satın almasından sonra Fox'un yarattığı evren ve film için çalışan ekibin çoğu kenara bırakıldı. Şimdilik Disney, X-Men için planlarını açıklamasa da ilerleyen süreçte sinemada tekrar göreceğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
Fox'un yarattığı X-Men evreninin son filmi olan Dark Phoenix'in yönetmeni ve ayrıca diğer X-Men filmlerinin yapımcısı olan Simon Kinberg, Disney'in X-Men filmleri hakkında konuştu. Simon Kingberg, Disney'in ileride çekeceği X-Men filmlerini yönetme fikrine açık olduğunu dile getirdi.
 
Simon Kinberg'ün yönettiği X-Men: Dark Phoenix, 2019 yılının en çok zarar eden filmi olmuştu ve oldukça olumsuz yorumlar almıştı. X-Men evreninde iyi filmler olsa da serinin genel olarak kötü olduğunu sanırım söyleyebiliriz.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 45 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler