Darkest Dungeon II Duyuruldu

19.02.2019 22:01 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Red Hook Studios, gotik sıra tabanlı rol yapma oyunu Darkest Dungeon'ın devam oyunu Darkest Dungeon II'yi resmi olarak duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Stüdyonun PC Gamer ile yaptığı röportajdan ortaya çıkan bazı bilgiler şu şekilde. Röportajın tamamına buradan ulaşabilirsiniz.
 
- Savaş sistemi geri dönecek ancak mekanik ve sunum açısından önemli ayarlamalar ile birlikte.
- Darkest Dungeon II "tamamen farklı bir metagame yapısına" sahip ve "arka bahçeni temizlemek gibi değil uzun süren yorucu bir yolculuğa katılmak" hakkında.
- Red Hook Studios 14 geliştiriciye ulaştı ve önümüzdeki 18 ay içinde altı geliştirici daha eklenmesi planlanıyor. Karşılaştırma yapacak olursak, ilk Darkest Dungeon oyununun büyük bir çoğunluğu stüdyo beş geliştiriciden oluşurken geliştirildi.
- İlk Darkest Dungeon ve Darkest Dungeon II yapısı arasında bazı büyük farklılıklar olmasına rağmen, devam oyunu Erken Erişim tipi bir yaklaşım için halen çok uygun.
 
Darkest Dungeon II'nin teaser videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darkest Dungeon II Platformlar: PC Geliştirici: Red Hook Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi! 18 Mart Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı 18 Mart Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! 18 Mart Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor 18 Mart Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı! 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler