Darksiders Warmastered Edition'ın Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

28.07.2016 20:44 Gazali Çetinkaya

   
   İspanya, Malaga'da düzenlenen Gamepolis 2016 etkinliğinde tanıtılan ve resmi duyurusu dün yapılan Darksiders Warmastered Edition'ın fiyat ve çıkış tarihi bilgileri de belli oldu.
 
   Oyun beklenildiği gibi 25 Ekim 2016 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, PC ve Wii U için çıkış yapacak. PC'de 4K ve ek video ayarı desteği ile de geleceği duyurulan oyunun fiyatı ise 20 dolar olacak. 
 
   Dün verilen bilgiler ile de oyunun Wii U üzerinde 30fps, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları üzerinde ise 60fps çalışacağını öğrenmiştik. Ayrıca oyun konsollarda 1080p çözünürlük sunacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders Warmastered Edition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: KAIKO Dağıtıcısı: Nordic Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler