Dauntless 21 Mayıs'ta PS4, Xbox One ve Epic Games Store için Çıkacak

13.05.2019 19:32 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Phoenix Labs, oynaması ücretsiz aksiyon rol yapma oyunu Dauntless'ın 21 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Dauntless şu anda PlayDauntless.com üzerinden PC üzerinde oynanabilir durumda. Switch ve mobil versiyonların da 2019'da daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.

Oyunun tanıtım yazısı:


Dünyanın bir ucunda hayatta kalma mücadelesi. Avcı olarak, topraklara bela olan iri Behemoth'ları avlamak sana düşüyor. Milyonlarca oyuncuyla birlikte eşli savaşlarda kendini geliştir, ölümcül silahlar ile güçlü zırhlar üret ve Ramsgate Avcısı olarak efsaneni şekillendir.

Dauntless, Phoenix Labs'in geliştirdiği ücretsiz bir çevrimiçi aksiyon RYO'dur. Düzenli güncellemeler, dönemlik etkinlikler, yeni Behemoth'lar ve çok daha fazlası, zengin ve gelişen bir dünyada seni bekliyor.


Oynanış videosunu ve karakter yaratma ekranının gösterildiği videoyu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.  
 
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 5 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler