Days Gone Geliştiricisi Yeni Oyunu Üzerinde Çalışmaya Başladı

19.10.2019 21:49 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Sony'nin, geliştiriciliğini ise Bend Studio'nun yaptığı PlayStation 4 özel oyunu olan Days Gone'ın geliştiricisi, yeni oyun üzerinde çalışmaya başladı. Geliştirici stüdyoda çalışan Jeremy Vickery "LinkedIn" profili üzerinden açıkladı.
 
Bend Studio çalışanı olan Jeremy Vickery, LinkedIn profiline "Days Gone'ın Lighting ekibinin yöneticisiyim ve şu anda bir sonraki projemiz için çalışıyorum." yazdı. Profilinde yazana göre oyun şu an için Pre-Productions aşamasında yani henüz fikir olarak geliştirilme aşamasında. Geliştirilen oyunun ne olduğu bilinmiyor ancak bize göre Days Gone 2 olma ihtimali yüksek.
 
Days Gone her ne kadar olumlu ve olumsuz notlar alsa da gayet iyi bir satış başarısı elde etti.  İlk oyundaki hatalarını gördüğü için ikinci oyunda çok daha güzel bir şey görebiliriz. Tabii oyunun Days Gone 2 olmama ihtimali de var. Bu durumda da bizleri yeni nesilde yeni bir IP bekliyor demek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Days Gone Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Bend Studio Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler