Days Gone'da Toplam 6 Saatlik Ara Sahne Bulunacak

05.03.2019 11:03 Gazali Çetinkaya

Syphon Filter ve Uncharted: Golden Abyss yapımcısı Bend Studio tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon zombi oyunu Days Gone'ın ana hikayesinin 30 saat civarında süreceği daha önceden açıklanmıştı ve şimdi de oyunun ara sahne uzunluğu hakkında yeni bir bilgi paylaşıldı.
 
Danimarka merkezli websitesi GameReactor'ın geliştirici stüdyodan öğrenmiş olduğu bilgiye göre, oyun toplamda altı saat uzunluğunda sinematik ara sahneler içerecek. Ayrıca GameReactor'ın haberinde de oyunun ana hikayesinin 30 saat civarında süreceği bir kez daha doğrulandı ve açık dünya türünde olması sebebiyle yan görevler ve etkinlikler ile bu süreyi arttırmanın mümkün olduğu da belirtildi.
 
Days Gone 26 Nisan 2019 tarihinde Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 için çıkacak. Oyunun standart sürümü 429,00 TL, deluxe sürümü 489,00 TL'den PlayStation Store'da ön siparişte.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Days Gone Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Bend Studio Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 3 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler