Days Gone'ın Fiyatı Tekrar 429 TL Oldu [Güncelleme]

26.04.2019 09:57 Gazali Çetinkaya

 
GüncellemePlayStation Türkiye oyunun fiyatlarını eski haline getirdi. Muhtemelen ya teknik bir hata oldu ya da ön sipariş verenlerden gelen tepki üzerine değiştirildi.
 
Orijinal Haber: Sony Interactive Entertainment Bend Studio'nun açık dünya aksiyon zombi oyunu Days Gone bugün itibarıyla çıkış yaptı ve çıkışıyla birlikte oyunun PlayStation Store üzerindeki fiyatları düştü.

Oyunun standart sürümü 429,00 TL ve deluxe sürümü de 489,00 TL'den ön siparişe açılmıştı. Şu anki güncel fiyatlar:

Standart sürüm -- 299,00 TL
Dijital Deluxe sürüm -- 349,00 TL

Genelde bir oyunun çıkışından sonra fiyatının arttığını görürüz fakat bu sefer tam tersi oldu. Oyunun inceleme puanları bunda bir etken olabilir.

Ayrıca oyunu 429,00 TL ve 489,00 TL'den ön siparişe veren muhtemelen bir sürü kullanıcı vardır. Aradaki 130,00 - 140,00 TL'nin hesabınıza iade edilmesi için mutlaka PlayStation Müşteri Desteği ile iletişime geçin. Ya da direkt olarak oyunu iade etmeyi deneyebilirsiniz. Normalde indirilmiş bir oyun için iade kabul etmiyorlar ve ön siparişlerle ilgili de bir 14 gün kuralı var fakat fiyat düşüşü yüzünden bir istisna uygulanabilir. PlayStation Store iptal politikası detaylarını buradan okuyabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Days Gone Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Bend Studio Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler