Dead Cells'in Android Versiyonu 2020'nin 3. Çeyreğinde Gelecek

04.02.2020 15:12 Özgür Eroğlu

 
 
2018 yılında yayınlanan ve yılın en iyi oyunları arasında gösterilen Dead Cells'in Android cihazlar için çıkış tarihi açıklandı. Net bir çıkış tarihi açıklanmasa da en azından bir aralık verildi. Duyuruya göre Dead Cells'in Android versiyonu 2020'nin üçüncü çeyreğinde yayınlanacak.
 
Oyunun Android sürümünü, geçtiğimiz aylarda yayınlanan iOS sürümünü yapan Playdigious stüdyosu yapacak. Oyunun Android sürümü güncellemeler açısında diğer platformlara göre biraz daha geriden gelecek. 
 
Son zamanların başarılı yapımlarından olan Dead Cells'i eğer oynamadıysanız, bir göz atmanızda fayda var. Dead Cells'in yeni indirilebilir içeriği "The Bad Seed" 11 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Cells Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Motion Twin Dağıtıcısı: Motion Twin Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ağustos 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler