Dead Cells Hayranları Bekleyişte: Animasyon Dizisine Uyarlanıyor

15.06.2023 20:05 Mehmet Tandoğan

 
Popüler roguelike metroidvania oyunu Dead Cells için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Kısa süre önce 10 milyon satışa ulaştığı duyurulan yapımın geliştiricileri Evil Empire ve Motion Twin, yeni bir animasyon dizisi projesini gündeme getiriyor.
 
Dead Cells animasyon dizisi oluyor
 
 
 
Hayranlar için heyecan uyandıran bir gelişme olan animasyon dizisinin yapımcılığını aynı zamanda Captain Laserhawk adlı Far Cry 3: Blood Dragon animasyon yan ürünü üzerinde çalışan Paris merkezli stüdyo Bobbypills üstleniyor. Ekipler Dead Cells hayranlarına tatmin edici bir deneyim sunmak ve evreni genişletmek istiyor.
 
Animasyon dizisi ilk olarak Animation Digital Network'te (ADN) yayınlanacak. Dizinin yedişer dakikalık 10 bölümü, dünya çapında izleyenlere sunulmadan önce Fransa'da gösterime girecek. Sürekli büyüyen ve değişen bir kaleyi keşfettiğimiz oyunun animasyon dizisi için bekleyiş sürüyor. 
 
Peki siz Dead Cells'in animasyon dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? 
 
Dead Cells animasyon dizisi fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Cells Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Motion Twin Dağıtıcısı: Motion Twin Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ağustos 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler