Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor!

27.04.2024 15:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Önemli oyun serileriyle beraber ön plana çıkan Capcom yeni haberlerle karşımıza çıkıyor. Açıklanan detaylara göre şirket önümüzdeki ay Steam platformundan üç farklı oyunu satış listesinden kaldırmayı planlıyor.
 
Oyunları satın alırsanız sonradan da oynayabileceksiniz 
 
 

Söz konusu oyunları bir göz atacak olursak, Airtight Games'in biz oyun severlere sunduğu bilim kurgu temalı aksiyon macera oyunu Dark Void kaldırılacak ilk proje olarak karşımıza çıkıyor. İkinci oyun Other Ocean Interactive'in retro tarzı platform oyunu Dark Void Zero ve son oyun ise Proper Games'in sandbox bulmaca oyunu Flock.

Yukarıda belirtilen oyunlar şu anda 8 Mayıs tarihine kadar indirimli bir şekilde karşımıza çıkıyor ve 9 Mayıs tarihinde satıştan kaldırılacağına doğrulayabiliyoruz. Her oyunun Steam sayfasında “Oyunu kaldırılmadan önce satın alırsanız listeden kaldırılsa bile oynamaya devam edebileceksiniz” ibaresi yer alıyor.

Geldiğimiz noktada oyunların diğer dijital satış mağazalarından kaldırılıp kaldırılmayacağı belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 41 Dk önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler