The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor

08.05.2024 15:11 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu The Witcher 3: Wild Hunt için resmi bir mod editörü yolda. Bildiğiniz üzere daha önceki süreçte yayınlanacağı planlanan bu araç oyuna daha kapsamlı modlar geliştirmeye olanak tanıyacak ve mod geliştiricilerine ön ayak olacak.
 
CD Projekt RED geliştiricileriyle aynı seviyede araçlar sunulacak
 
 
 
The Witcher 3 REDkit adlı bu araç, mod geliştiricilerine gerçekten de büyük kolaylıklar sağlayacak. Bu kapsamda araziyi elden geçirebilecek yeni modları oluşturabilecek ve aynı zamanda yeni görevlerin, animasyonların, karakterlerin ve daha fazlasının yer aldığı paketleri kullanıcılara sunabilecek. Bu sayede oyuna uygun görülen özelleştirmelerin ve geliştirmelerin kolay bir şekilde geleceğini söyleyebiliriz.
 
Açıklanan detaylara göre geliştirme kiti 21 Mayıs 2024 tarihinden itibaren oyunun PC sahiplerine ücretsiz bir şekilde sunulacak. Daha önce bu aracı denemek isteyenler Nisan ayı içerisinde Steam üzerinden kullanımına sunulacak oyun testine kayıt olabilecek. Witcher 3 REDkit aracı, CD Projekt RED geliştiricileriyle aynı seviyede araçları sunacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler