The Witcher 3 ve Call of Duty, Unreal Engine 5'te Böyle Görünebilir

05.02.2024 14:50 Mehmet Tandoğan

 
YouTube platformu üzerinde içerik üreticisi olan “CGtall_com” iki farklı video paylaştı. Bu videolar dahilinde The Witcher 3 ve Call of Duty'nin Unreal Engine 5’te nasıl göründüğü bizlere aktarılıyor. Yani bu iki videoya bakacak olursanız elbette oyunun yeni oyun motorunda nasıl görünebileceğine dair çeşitli fikirler elde edebilirsiniz.
 
Oyunların yeni görüntüleri dikkat çekiyor
 
 
İlk video içerisinde Call of Duty oyunlarından aşina aldığınız 2. Dünya Savaşı ortamları bizlere aktarılıyor ve bunların günümüzdeki yansımasını doğrudan video içerisinde görebiliyoruz. İkinci videoya bakacak olursak The Witcher 3 oyununda bulunan ormanları hatırlatan bir alan bizlere gösteriliyor. Bu ortamların elbette burada gerçekçi görüntülerle bizlere aktarılması hayranlar için oldukça dikkat çekici.
 
The Witcher 3 aldığı yeni nesil güncelleme ve yamalarla beraber elbette çok iyi animasyon kalitesine ve görüntüye sahip oyunlardan biri. Bunun dışında oyunun mod desteği ile beraber bizlere sunulması ve bu mod destekleri arasında grafik yapısının daha da iyileştirilmesi onu hala oynanabilir kılıyor. Diğer taraftan eski Call of Duty oyunlarının günümüze uyarlanması ve yeni nesil oyun motorlarında yer alması gerçekten de güzel bir gelişme.
 
İlk video
 
 
İkinci video
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler