Dead Island 2 için Yeni Hikaye Genişlemesi Geliyor: İşte Çıkış Tarihi

12.10.2023 16:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Deep Silver ve geliştiriciliğini Dambuster Studios ekibinin üstlendiği Dead Island 2'nin ilk hikaye genişleme paketi "Haus "un çıkış tarihi açıklandı. Bu kapsamda açıklanan bilgilere göre ek paket 2 Kasım'da biz oyunculara sunulmayı bekliyor.
 
İlk genişleme paketi hikayeyi derinleştiriyor
 
 
 
Dead Island 2'nin ilk hikaye genişleme paketi Haus'ta gizemli bir Malibu tarikatını araştırıyoruz. Burada kendinizi gerçeküstü ve korku dolu bir rüya ortamında buluyoruz. Haus oyunculara zombileri ezip geçecekleri yepyeni bir hikaye içeriği sunuyor. Zombi kıyametinin ortasında kaldığınız yapımda bir milyarderin gizemli bir tarikatı bulunuyor. Grubun lideri Konstantin, bu kıyameti "yeni bir geleceğin habercisi" olarak değerlendiriyor ve bu şekilde bir kehanette bulunuyor. Siz de burada bu grubun yanıldığını kanıtlamak yer alıyor ve mücadele ediyorsunuz.
 
Diğer taraftan oyuncular Haus'ta yeni silahlar ve kartlarla savaşacak. Aynı zamanda oyuncular sürekli yiyecek arayan ve büyüyen ölümsüz ordulara karşı bunları kullanmaları gerekecek. 
 
Dead Island 2 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut. 
 
Oynanış videoları
 
Intro
 
 
 
Crossbow 
 
 
 
Cul de Sac 
 
 
 
Hog Roaster 
 
 
 
Long Piglet
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler