Dead Nation Kana Bulayacak

10.06.2010 01:08 Ersin Kılıç


 
     Zombi oyunlarından bıkan var mı? Şahsen ben bıkmadım. Bazı oyunlar oyun sektörünün değişmez varlıklarından biri olan zombileri çok kötü kullansa da, eğlencenin değişmeyen unsurları başında hala zombiler geliyor. Zombi içerikli oyunlara son örneğimiz ise Dead Nation.
 
     House Marque firmasının yapımına devam ettiği Dead Nation, ilk önce bir dedikodu olarak ortaya çıkmış ve resmi duyurusu geçtiğimiz sene düzenlenen GamesCom fuarında yapılmıştı. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan oyunun E3 2010 videosuna bakacak olur isek bu sessizliğin oyunun geliştirme aşaması nedeniyle olacağını çıkarabiliriz. Çünkü oyunun yeni videosu gerçekten muhteşem.
 
     Gerçek görüntüler ile açılışını yapan videonun ilerleyen dakikalarında oyun içi sahnelere de yer verilmiş. İzometrik kamera açısına sahip olan ve co-op modunu da destekleyecek olan oyunun eğlencesi tavan yapacağa benziyor. PSN için özel olarak geliştirilen oyun şayet kendini tekrar etmez ise oldukça eğlenceli bir oyun ile karşılaşıyor olabiliriz.
 
     Oyunun E3 2010 tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Nation Platformlar: PS3 VITA PS4 Geliştirici: Housemarque Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler