Dead Rising 2 İçin Ücretsiz DLC'ler Yayınlanıyor

21.09.2010 13:16 Alkan Adakaner


 
    24 Eylül'de Avrupa'da 28 Eylül'de ise Kuzey Amerika'da piyasaya çıkacak olan Dead Rising 2'nin ücretsiz indirilebilir içerikleri yayınlanacak.
 
     Aşağıda görebileceğiniz 4 yetenekle uyumluluk paketi  PlayStation Store ve Xbox Live Marketplace'de şu an yayınlanıyor. (Bölgelere göre değişiklik gösterebilir) Capcom, Bu DLC'leri bir başkasıyla oynayabilmek için karşı taraftaki kişinin de sahip olması gerektiğini de açıkladı.

     Önümüzdeki günlerde başka ücretsiz indirilebilir içerikler de yayınlanacak gibi görünüyor, şu an için aşağıdakilerle idare etmemiz gerek.
 
Dead Rising 2 – Free Pack – Ninja
Dead Rising 2 – Free Pack – Psycho
Dead Rising 2 – Free Pack – Soldier
Dead Rising 2 – Free Pack – Sports Fan
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Blue Castle Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler