Dead Space 2 60 Milyon Dolara Yapılmış ve Dört Milyon Satmış

18.10.2017 21:59 Gazali Çetinkaya

 
   Dün Electronic Arts'ın Dead Space serisinin ve Battlefield Hardline'ın geliştiricisi Visceral Games'i kapatacağı haberinden sonra Dead Space 2'nin yapım maliyeti ve satış miktarı Zach Wilson tarafından paylaşıldı.
 
   Visceral Games'in eski çalışanı Zach Wilson'ın twitter üzerinden belirttiğine göre, Dead Space 2'nin yapım maliyeti 60 milyon dolar tutmuş ve oyun dört milyon satabilmiş.

   Zach Wilson, dört milyon satış miktarının yeterli olmadığını belirtirken Electronic Arts'ın beklentilerini karşılamadığını söyledi. Ayrıca ilk oyunun yapım maliyetinin 37 milyon dolar civarında olduğunu da ekledi.
 
   Dead Space 2, Ocak 2011'de PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler