Dead Space 2 ve 3'ün remake sürümleri gelebilir

27.02.2023 20:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts tarafından yayınlanan korku temalı hayatta kalma nişancı oyunu Dead Space'in remake sürümü sonrasında oyuncuların nabzı yoklandı. Oyun geliştiricisi Dillon Rogers tarafından bildirilene göre EA, oyunculara Dead Space 2'nin ve 3'ün yeniden yapımlarını görmek isteyip istemediklerini bir anket aracılığıyla sordu.
 
Dead Space remake oyuncular tarafından beğenildi
 
 
 
EA tarafından yayınlanan Dead Space'in yeniden yapım sürümü, PS5, Xbox Series X/S ve PC için çıkış yaptı. Remake sürüm çıktığı dönemde ABD'de aylık en çok kazananlar listesinde 2. sırada yer aldı. Rogers tarafından bildirilen anket sonrasında EA henüz herhangi bir yorum yapmadı.
 
Dead Space remake geliştiricisi Motive ekibi geçtiğimiz yıl Marvel Iron Man oyunu üzerinde çalışacağını duyurmuştu. Star Wars: Squadrons, Dead Space serisi ve daha fazlasıyla bilinen Motive ekibinden Roman Campos-Oriola remake hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi:
 
"Bir geliştirici olarak Dead Space markasının oldukça fazla hayran kitlesi olduğunu söyleyebilirim. Şahsen ben de Dead Space'in büyük bir hayranıyım ama gelecekteki yeni sürümler - projeler hakkında konuşamam. Öte yandan EA gibi büyük oyun firmaları birden fazla proje üzerinde çalışabilir, bu çok olağan bir durum. " 
 
Şu anda yeni remake'ler için herhangi resmi bir duyuru yok ancak Dead Space remake'in başarısını göz önünde bulundurursak ilerleyen süreçte bizlere sunulması olası bir durum.
 
Yapıldığı belirtilen Dead Space 2 ve 3 anketi
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space Remake Platformlar: PC Geliştirici: Motive Dağıtıcısı: EA Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 2 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 4 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler