Dead Space Remake sınırlı süreyle Steam'de ücretsiz oynanabiliyor!

16.05.2023 17:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts, Steam'de Dead Space Remake'in PC sürümü için 90 dakikalık ücretsiz bir deneme sürümünü yayınladı. Deneme sürümünü 29 Mayıs'a kadar ücretsiz olarak indirebilir ve deneyebilirsiniz. Ne kadarlık bir deneme süresine sahip olduğunu görmek için Steam hesabınızıa giriş yapmanız gerekiyor.
 
Oyunu 90 dakika boyunca oynayabiliyorsunuz
 
 
 
EA şu anda Steam üzerinde geniş çaplı bir indirim etkinliği düzenliyor. Bu indirim kapsamında birçok oyun çeşitli paketler ve indirimler aracılığıyla alınabiliyor. Ek olarak Dead Space Remake de sınırlı süreyle ücretsiz olarak oynanabiliyor. Oyun ayrıca şu anda yüzde 20 indirimle beraber Steam'de 799,99 TL'den satışta.
 
Bilindiği kadarıyla bu ücretsiz deneme sürümü oyunun en son sürümüne dayanıyor. Böylece bu deneme sayesinde oyunun PC sisteminizde nasıl çalıştığını görebilirsiniz ve ona göre satın alıp almama kararınızı verebilirsiniz.
 
Oyunun deneme sürümüne erişmek için Steam sayfasına gitmeniz gerekiyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space Remake Platformlar: PC Geliştirici: Motive Dağıtıcısı: EA Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Dk önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler