Dead Space 3 Hikaye Yönetmeni Oyunu Yeniden Yapmak İstediğini Aktardı

31.10.2023 22:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Orijinal Dead Space üçlemesinin hikaye yönetmeni Chuck Beaver yeni açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamayla beraber Dead Space 3'ü neredeyse tamamını yeniden yapmak istediğini aktardı. Beaver, üç Dead Space oyununun yanı sıra Extraction, Sabotage ve Ignition adlı yan oyunların ile çeşitli çizgi romanların, romanların ve filmlerin de hikaye yönetmeniydi.
 
Yeni bir röportajda oyunu yeniden tanımlamak istediğini aktardı
 
 
 
Beaver, YouTuber CaptainBribo ile yaptığı yeni bir röportajda Dead Space 3'ten neden tam anlamıyla memnun olmadığını açıkladı. Burada bu oyunun neden öncekiler kadar başarılı olmadığına dair kendi görüşlerini aktardı. Bir seri üzerinde çalışırken sanatçının vizyonunun bazen ikinci planda kalması gerektiğini açıklayan Beaver şunları söyledi:
 
"Bir oyuna yatırım yapıyorsanız bunun getirisini de düşünmeniz gerekir. Burada risk aldığımız birçok konu var ve kazanç konusu gündeme geldiğinde bazı şeyleri es geçmek gerekiyor. Durum böyle olunca bazı projeler ne yazık ki istenileni veremiyor."
 
Beaver, Dead Space 3'ün bir noktada başarısız olduğunu ve oyunu tasarlarken tasarımını genişletmek zorunda kaldıklarını aktardı. Böylece oyunun artık sadece tek oyunculu bir hayatta kalma korku oyunu olmadığını, aynı zamanda daha geniş bir kitleye hitap etmek adına başka bir yapıya doğru kaydığını söyledi. Nihayetinde ise bu değişiklikler oyunun düşüşüne sebep oldu.
 
Tüm bu gelişmelerin ardından Beaver oyunu yeniden tanımlamak ve yapmak istediğini aktardı. Peki siz Dead Space 3 hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce başarılı bir oyun mu?
 
Söz konusu röportaj 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler