EA Visceral Games'i Kapatıyor

17.10.2017 23:32 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts, Dead Space serisinin ve Battlefield Hardline'ın geliştiricisi Visceral Games'in çok yakın bir zamanda kapatılacağını duyurdu.
 
   Visceral Games, eski Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake's Deception yönetmeni Amy Hennig önderliğinde hikaye tabanlı çizgisel macera türünde bir Star Wars oyunu geliştiriyordu. Visceral Games'in kapatılacak olması ile birlikte proje EA Vancouver'a taşınacak ve oyunun konsepti farklı bir yönde ilerleyecek.
 
   Bu durum Star Wars oyununun çıkış tarihini de etkileyecek. Normalde 2019 mali yılında, yani 1 Nisan 2018 - 31 Mart 2019 tarihlerinde arasında, çıkması planlanan oyun Electronic Arts'ın belirttiğine göre yeni bir zaman diliminde çıkacak.
 
   Son olarak, Electronic Art Visceral Games elemanlarını farklı ekip ve projelere yerleştirmeye çalışacağını da belirtti.
 
   Visceral Games, eski adıyla Redwood Shores, 1998'de kurulmuştu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 16 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler