Dead by Daylight: Chains of Hate İndirilebilir İçeriği Yayınlandı

10.03.2020 19:37 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Behaviour Digital, Dead by Daylight'ın yeni indirilebilir içeriği Chains of Hate'i konsollar ve PC için yayınladı.
 
PlayStation Store'da 36,00 TL, Xbox Store'da 23,75 TL ve Steam'de 13,50 TL.  
 
Bununla birlikte ana oyun Steam'de %60 indirimle 12,40 TL.
 
Chains of Hate hakkında:
 

Chains of Hate, Dead by Daylight'ın yeni bölümlerinden biri ve içerisinde yeni Katil Koleksiyoncu, yeni Kurban Zarina Kassir ile bir Harita bulunuyor. Bu eklentiyi satın almak, yeni Katil ve yeni Kurban ile birlikte yeni Kurban için özel bir eşya olan Zarina'nın Deri Ceketi'ni de açar.
 
Chains of Hate Bölümü'nde, hayalet kasaba Glenvale'de bulunan Ölü İt Barı yeni harita olarak karşımıza çıkıyor. İntikam arzusuyla yanıp tutuşan Deathslinger bir zamanlar ödül avcılığı yapıyordu. Hellshire Hapishanesi'nde kendisine ihanet eden herkesi acımadan katlettikten sonra kendini Mahluk'un diyarında buldu. Burada eşsiz icadı "zincir ateşleyen tüfeğini" Mahluk'a Kurban yakalamak için kullanıyor. Yeni kurban Zarina Kassir, kameramanlık ve film çekme becerilerini kullanarak yardıma ihtiyacı olanlara el uzatan modern bir kovboy. Hellshire Hapishanesi'ndeki "Deli Mick Katliamı"yla ilgili olayları araştırırken istediğinden çok daha fazla bilgiyi su yüzüne çıkardı. 

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead by Daylight Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: BeHaviour Interactive Dağıtıcısı: BeHaviour Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 35 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler