Dead by Daylight için yeni kısım güncellemesi geliyor: Nicolas Cage ve daha fazlası

20.05.2023 12:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Behavior Interactive, Dead by Daylight'ın bir sonraki kısım güncellemesini duyurdu. End Transmission adlı bu bölümde yeni koleksiyonlar da dahil olmak üzere bir dizi yeni içerik oyuna dahil olacak. Yaratıcı yönetmen bu bölümle beraber oynanabilir karakter olarak oyuncu Nicolas Cage'in ekleneceğini de açıkladı.
 
Ekip geniş güncelleme planlarını açıkladı
 
 
 
Dead by Daylight ekibi, 8. yıla özel mevcut oyun mekaniğinde yeni yükseltmeler yapacak ve bu kapsamda oyun içi iyileştirmeleri de oyuna dahil edilecek. Bunun yanı sıra tonlarca heyecan verici içerik de oyunculara sunulacak. 
 
Yıl boyunca oyunculara dört yeni kısım sunulacak. Survivor moduna özel olarak iki ek bölüm daha oyuna dahil edilecek. İlk güncelleme End Transmission ile beraber oynanabilir karakter Nicolas Cage gelecek ve ardından iki lisanslı Katil oyuna katılacak. Ocak ayında ise Survivor'a özel son kısım güncellemesi eklenecek.
 
Bunun dışında gizemli ve ürkütücü bir gezegende geçen ve yeni bir harita olan Toba Landing bölgesi oyuna dahil olacak. Burada farklı tehlikeler karşımıza çıkacak. Ek olarak heyecan verici yeni kozmetik ürünler de oyunculara sunulacak. Bu kapsamda Iron Maiden ve Slipknot koleksiyonlarına oyuncular erişebilecek.
 
End Transmission bölümü 13 Haziran 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store ve Windows Store üzerinden) için yayınlanacak. 
 
End Transmission kısım tanıtım fragmanı 
 
 
 
Nicolas Cage fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead by Daylight Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: BeHaviour Interactive Dağıtıcısı: BeHaviour Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler