Dead by Daylight PS5 ve Xbox Series X'e Geliyor

01.09.2020 18:25 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Behaviour Interactive, 4'e 1 çok oyunculu korku oyunu Dead by Daylight'ın noel döneminde PlayStation 5 ve Xbox Series X'e geleceğini duyurdu.

PlayStation 4 veya Xbox One'da oyuna sahip olan kullanıcılar yeni nesil versiyona ek ücret ödemeden erişebilecek ve ilerlemeleri de aktarılacak.
 
Ayrıca Dead by Daylight'ın PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC ve Stadia versiyonları için grafik geliştirme güncellemesi yolda. Işıklandırma, efektler, modellemeler, dokular, animasyonlar ve daha fazlası büyük oranda iyileştirilecek.
 
Görsel iyileştirmeler belirli zaman aralıklarıyla yayınlanacak güncellemelerle oyuna eklenecek. Önümüzdeki hafta yayınlanacak güncelleme kilitli dolaplar, jeneratörler ve paletler gibi eşyalara ve iki haritaya odaklanacak.
 
Son olarak, cross-progression desteğinin Nintendo Switch, Steam ve Stadia'ya geleceği bir kez daha doğrulandı. Oyuncular ilerlemelerini bir platformdan diğerine aktarabilecek.
 
Güncellenmiş grafiklere aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead by Daylight Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: BeHaviour Interactive Dağıtıcısı: BeHaviour Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler