Dead by Daylight için Silent Hill DLC'si Duyuruldu

26.05.2020 22:23 Gazali Çetinkaya

 
Behaviour Interactive ile Konami, 4'e 1 çok oyunculu korku oyunu Dead by Daylight için Silent Hill indirilebilir içeriği Lava Chapter'ı duyurdu.

Steam'de Public Test Build üzerinde ulaşılabilir durumda. Tam sürümü 16 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

İndirilebilir içeriğin tanıtım yazısı:
 

Silent Hill, Dead by Daylight'ın en yeni bölümüdür. İçerisinde yeni bir katil olan Cellat, yeni Kurban Cheryl Mason ile bir harita bulunuyor. Bu eklentiyi satın almak, yeni Katil ve yeni Kurban ile birlikte Metatron'un Mührü isimli özel, evrensel bir Muska'yı da açar.
 
Silent Hill bölümü, binanın içinde yaşanan çocukluk travmalarının kâbus gibi bir hale büründüğü yeni Midwich İlköğretim Okulu haritasını içeriyor. Yeni Katil Cellat olarak Piramit Kafa'yı kontrol et ve devasa bıçağı ile yoluna çıkan herkesi çarpık görüşü ile cezalandırmaya hazırlan. Yeni eklenen Kurban ise Cheryl Mason. Cesur ve açık sözlü olan Cheryl, Silent Hill'in cehennemi andıran "Öbür Dünya"sında hayatta kalmayı başardı ve babasının katili olan Tarikat'tan intikamını aldı. Yaşının göstermediği kadar çok deneyime sahip olan Cheryl, bir kez daha yoluna çıkan kötülüklere karşı durmaya hazır. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead by Daylight Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: BeHaviour Interactive Dağıtıcısı: BeHaviour Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler