Dead by Daylight'a Cross-Play ve Cross-Progression Desteği Geliyor

20.07.2020 08:38 Gazali Çetinkaya

 
4'e 1 çok oyunculu korku oyunu Dead by Daylight'a cross-play ve cross-progression desteği geliyor.
 
Geliştirici Behaviour Interactive, daha önce de doğrulanan cross-play desteğinin çok yakında oyuna geleceğini duyurdu. Bu sayede tüm platformlardaki oyuncular oyunu beraber oynayabilecek.
 
Behaviour Interactive ayrıca cross-progression desteğinin Eylül'de geleceğini açıkladı. PC, Google Stadia ve Nintendo Switch kullanıcıları için erişilebilir olacak cross-progression desteği ilerleme, envanter ve satın alımların belirtilen platformlar arasında taşınmasına imkan sunacak. Behaviour Interactive, cross-progression desteğinin Eylül'de diğer platformlarda olmayacağını ve daha sonrası için de garanti veremeyeceklerini belirtti. 
 
Dead by Daylight şu anda PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Google Stadia versiyonu Eylül'de çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead by Daylight Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: BeHaviour Interactive Dağıtıcısı: BeHaviour Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler