Dead by Daylight'ın Yeni DLC'si Descend Beyond Çıktı

09.09.2020 11:35 Gazali Çetinkaya

 
4'e 1 çok oyunculu korku oyunu Dead by Daylight'ın yeni indirilebilir içeriği Descend Beyond çıkış yaptı.

Yeni katil Maraz, yeni kurban Felix Richter ve Felix'in 'Jilet Gibi Ceketi' adlı özel eşyayı ekliyor.

PlayStation Store'da 36,00 TL, Xbox Store'da 23,75 TL (Xbox Game Pass Ultimate ile 21,37 TL), Nintendo eShop'ta $7.99 ve Steam'de 13,50 TL.

İndirilebilir içeriğin tanıtım yazısı:
 

Maraz

İskoçyalı zeki ve hırslı bir kimyager olan Talbot Grimes, bileşikleriyle insanlığı geliştirmeyi arzuluyordu. İngiliz Doğu Hindistan Kumpanyası'ndayken, işçilerin dinlenme ihtiyacını azaltırken verimliliklerini arttıran bir ilaç geliştirdi. İlaç onun işine yaramış olsa da, ölümcül yan etkilere sahipti ve işçilerin hayatını kâr etmek uğruna riske atıyordu. Birçok düşman kazandı ve bu düşmanlardan biri onu kaçırdı, bağladı, dövdü ve ölüme terk etti.

Hayata zar zor tutunan Talbot, kadim ve gizemli bir okulun öğrencileri tarafından kurtarılıp iyileştirildi. Buradaki keşişler insanlığın algısını açarak diğer boyutları bulmak üzere yasaklı metinler üzerinde çalışıyordu. Talbot'ı kurtardıktan sonra onun bilgilerinin kendilerini hedeflerine ulaştıracağına inanarak Talbot'tan yardım istediler. Fakat büyük bir ilerleme kaydedecekken keşişler onu zehirleyerek bir afyon evine attılar.

Araştırmalarını ümitsizce hatırlamaya çalışırken aklının köşesindeki bir fısıltı ona yardımcı oldu. Bir taş alıp duvarlara yazmaya başladı. Yazacak başka bir yer kalmayınca taşı aldı ve mesajını kendi göğsüne kazımaya başladı. Kanlar içinde, gözlerinin önünde bir mucizenin gerçekleşmesine tanık oldu. Güzel kokulu turuncu çiçeklerden oluşan muhteşem bir tarla önünde belirdi. Kafasındaki fısıltı onu çağırıyor, tarlaya girmesini ve insanlığın algısının çok ötesindeki boyutları keşfetmesini söylüyordu. Etrafındaki turuncu çiçekler solmaya başlayınca o da karanlığın derinliklerine doğru düşmeye başladı.
 
Maraz'ın Gücü: Marazlı Yozlaşma

Damarlarında dolaşan püstül serumu aklını ve bedenini yozlaştırsa da ona insanüstü fiziksel beceriler bahşetti.
 
ÖZEL YETENEK: AKIN
Hızla ileri Akın etmek için Güç butonuna bas. Bunu yapmak bir Akın nişanı tüketir. Maraz, Akın esnasında saldırı gerçekleştiremez. Akın ile ortamdaki bir duvara veya engele çarptığında Çarpma etkisi gerçekleşir. Akın ortamda bulunan bir duvara veya engele çarpmazsa ya da Maraz'ın Akın nişanı kalmamışsa kısa süreli bir yorgunluk durumuna girer ve nişanlarını yenilemeye başlar.
 
ÖZEL SALDIRI: ÖLÜMCÜL AKIN
Çarpma gerçekleştirdikten sonra Güç butonuna basarak bir Ölümcül Akın gerçekleştir. Bunu yapmak bir Akın nişanı tüketir. Ölümcül Akın, Akın ile aynı şekilde çalışır fakat Maraz bu esnada Saldırı butonunu kullanarak saldırı gerçekleştirebilir.
  
Ejderhanın Pençesi
Bir jeneratöre hasar verdikten sonra, o jeneratörle etkileşime giren Kurbanlar çığlık atarak bir anlığına yerlerini belli eder ve kısa bir süre için Zayıf durum etkisi altına girerler.

Efsun: Ölümsüz
Efsun: Ölümsüz etkinken farklı bir efsun totemi temizlendiğinde o efsun, eğer varsa bir sönük toteme aktarılır. Herhangi bir totemin yakınındaki Kurbanların hareleri bir anlığına görünür olur.

Efsun: Kan Lütfu
Bir Kurban darbe aldığında bulunduğu yerin yakınındaki paletler bir anlığına Mahluk tarafından sabitlenir. Bu paletler indirilemez.
 
Felix Richter

Üretken, girişimci ve analitik düşünen Felix Richter, İsviçre Mimarlık Madalyası ve Almanya Ulusal Tasarım Ödülü'nü de içinde barındıran birçok tasarım ödülünün sahibi, özgün bir bakış açısına sahip aykırı bir mimar. İlaç mirasından vazgeçen Felix, tasarım dünyasında yol katederek hem bir mimar olarak kendi ismini duyurdu hem de arkadaşı ve meslektaşı Lauren Golder ile "Richter ve Golder" firmasını kurdu.

Felix tüm başarılarına rağmen "beceriksiz" biri olduğu hissinden kurtulmayı başaramadı ve huzursuz zihnini içki ve partilerle dağıtmaya çalıştı. Felix, baba olacağını öğrendiğinde hayatına hızla çekidüzen verdi ve bir mimar olarak kendini kanıtlayacağına inandığı bir projeye odaklandı.

Babasının ve onun gizli cemiyetinin üyelerinin kaybolduğu gizemli adaya dönen Felix, eski ve yıkılmaya yüz tutmuş Viktorya dönemi binalarını restore ve yeniden icat etme planlarına başladı. Adanın kalıntılarını araştırdıkça altında biriken sisin içinden babasının kendisini çağırdığını gördüğünü sandı. Felix hiç tereddüt etmeden ötedeki karanlığa adım attı ve onu bir daha gören olmadı.
 
Vizyoner
Bir jeneratöre yeterince yakınsan haresini görebilirsin.

Son Çare
Yaralı, kancaya asılı veya can çekişen her bir Kurban için arkadaşlarını iyileştirme ve kancadan kurtarma hızını biraz arttırır.

Kalıcı Yapı
Mücadele başına bir kez, kullanım süresi bitmiş bir eşyanın birkaç yükünü yeniden doldurur.

Felix İçin
Descend Beyond Bölümü, özel bir kozmetik eşya içeriyor: Felix'in Jilet Gibi Ceketi. Sadece indirilebilir içeriğin bir parçası olarak alınabilir. Bu eşyanın tek başına alınamayacağını lütfen unutma. 

 
Çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead by Daylight Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: BeHaviour Interactive Dağıtıcısı: BeHaviour Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler