Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise 17 Dakikalık Oynanış Videosu

25.06.2020 19:29 Gazali Çetinkaya

 
IGN, Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise için 17 dakika uzunluğunda oynanış videosu yayınladı.

Oyun hakkında:
 

Deadly Premonition'ın gerçek anlamda devam oyunu Nintendo Switch'e geliyor.

2005 yılında FBI ajanı York, New Orleans'ta küçük bir kasaba olan Le Carré'yi ziyareti esnasında arkadaşı Zach ile birlikte gizemli bir seri cinayet davasıyla karşı karşıya kalıyor.

Orijinal yaratıcı ekibi tarafından geliştirilen oyun araştırma ve görüşmeleri temel alıyor ve hikaye New Orleans'ta küçük bir kasabada geçiyor.
 
Güzel manzaralar ve çeşitli aktiviteler içeren Le Carré ilk bakışta sevimli bir kasaba olarak görünse de ana karakterimiz FBI ajanı York bu kasabayı ziyaret ettiği sırada gizemli bir seri cinayet davasıyla karşı karşıya gelecek ve bu seyahat onun için bir kabusa dönüşecek.  

 
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise 10 Temmuz'da Switch için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise Platformlar: Geliştirici: Toybox Games Dağıtıcısı: Rising Star Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler