Deadpool'un Yaratıcısı 3. Filmin Hala Çekilmemesinin Disney'in Suçu Olduğunu Söyledi

09.05.2020 13:22 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 2016'da Fox tarafında yayınlanan hem ilk filmi ile hem de 2018 yılında yayınlanan ikinci filmi ile oldukça olumlu yorumlar almıştı. Özellikle başrol Ryan Reynolds'ın performansı çok sevilmişti. 
 
Sonrasında ise Disney'in Deadpool'un haklarını satın aldı. Filmin akıbeti ilk başta oldukça merak edildi, ancak Disney serinin devamının geleceğini açıkladı. Hatta filmin hala +18 olması ile ilgili de umutlandırıcı şeyler söylenmişti.
 
Ancak şimdi Deadpool filmlerinin yaratıcısı Rob Liefeld, üçüncü filmin hala çekilmemiş olmasının sebebinin Disney olduğunu söyledi. Disney'in bu kadar sevilen ve gişesi olan bir filmi yapmaması çok da muhtemel değil, kendi oluşturduğu takvimin içerisinde mutlaka Deadpool 3 için bir yer vardır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler