Death Stranding Açık Dünya Olacak

13.09.2016 12:16 Gazali Çetinkaya

 
 
   Hideo Kojima'nın merakla beklenen oyunu Death Stranding hala gizemini korumakta ancak Kojima bugün Tokyo Game Show 2016 öncesinde oyun hakkında birkaç yeni detay paylaştı.
 
   Bu bilgilerden en önemli diyebileceğimiz kısım ise oyunun açık dünya aksiyon türünde geliştiriliyor ve online ögeler içerecek olması. Daha önce Kojima oyunun türünün aksiyon olacağını belirtmişti. Şimdi ise aksiyonun yanında açık dünya olarak geleceğini de onaylanmış oldu.
 
   Ayrıca Kojima oyundaki ögelerin bağlantıların tıpkı iplik gibi olacağını da belirtti. Bunun dışında uzun süredir seçilemeyen oyun motorunun nihayet seçildiği de Hideo Kojima tarafından onaylandı.
 
   Son olarak Sony'nin yeni çıkış yapacak konsolu PlayStation 4 Pro için 4K ve HDR desteği planladıkları da açıklandı. 
 

 
   Yeni bilgiler ise Tokyo Game Show 2016 esnasında gelecek. Bir de yukarıdaki fotoğrafta Kojima'nın ve Norman Reedus'un yanındaki kişiler Guillermo del Toro ve Mads Mikkelsen mı ? Öyle görünüyor ki Kojima sağlam bir kadro kurmuş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Dk önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 31 Dk önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 1 Saat önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler