Death Stranding Kapak Tasarımı

21.07.2019 16:13 Gazali Çetinkaya

Kojima Productions'ın kurucusu Hideo Kojima, San Diego Comic-Con 2019'da düzenlenen “Hideo Kojima: Usta Hikaye Anlatıcı” panelinde, Death Stranding standart sürüm ve SteelBook sürüm kapak tasarımlarını paylaştı.
 
  
 
Death Stranding 8 Kasım 2019'da PlayStation 4 için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. PlayStation Store'da standart sürüm 429,00 TL ve deluxe sürüm 489,00 TL fiyattan ön siparişte.

Açık dünya aksiyon macera oyununda "Yakın gelecekte, gizemli patlamalar dünyayı sarstı ve Ölüm Kıyısı olarak bilinen bir dizi doğaüstü olaya neden oldu. Topraklara musallat olan öteki dünyaya ait yaratıklar ve kapıda bekleyen kitlesel yok oluş karşısında Sam Porter Bridges, mahvolmuş topraklar boyunca yolculuk etmeli ve insanoğlunu kapıdaki felaketten kurtarmalı." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler