Death Stranding PC'de DLSS 2.0 Destekleyecek

01.07.2020 14:23 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Kojima Productions, Death Stranding PC versiyonunun Nvidia'nın DLSS 2.0 teknolojisini destekleyeceğini doğruladı.

Bu sayede RTX kartlarda daha iyi görüntüde daha yüksek kare hızı elde edilebilecek.
 
Kojima Productions baş teknoloji yöneticisi Akio Sakamoto tarafından belirtilene göre "Death Stranding halihazırda görsel açıdan çarpıcı bir oyun olduğunu kanıtladı. DLSS 2.0 teknolojisi oyunun PC çıkışını çok daha özel bir hale getirecek. DLSS 2.0 teknolojisinin sunacağı ekstra performans grafik ayarlarını ve çözünürlüğü artırarak oyun için sahip olduğumuz vizyonu ve PC platformunun geniş grafik potansiyelini ortaya çıkaracak." 
 
Nvidia, tüm RTX 20 serisi ekran kartların Death Stranding'i 4K çözünürlükte 60 FPS'in üzerinde çalıştıracağını belirtiyor. Yapılan testlerde oyun RTX 2060 ekran kartında DLSS performans modunda 4K çözünürlükte 77 FPS'te çalışıyor. 
 
DLSS 2.0 hakkında detaylı bilgi için buradaki yazıya göz atabilirsiniz. Oyunun resmi PC sistem gereksinimlerine de buradaki haberden ulaşabilirsiniz.
 
Death Stranding PC versiyonu 14 Temmuz'da çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler