Death Stranding PC'de Denuvo Kullanacak

03.03.2020 07:34 Gazali Çetinkaya

 
Death Stranding PC versiyonu çıkış tarihinin dün duyurulmasıyla birlikte oyunun Denuvo anti-tamper teknolojisini kullanacağı doğrulandı.
 
Yayıncılar ve geliştiriciler oyunlarını korsandan korumak, özellikle satışların en çok olduğu ilk hafta kırılmamasını sağlamak için bu teknolojiye başvuruyor.  
 
Fakat performans açısından getirdiği bazı olumsuz yönler var. Yapılan çok sayıda teste göre Denuvo'suz sürümde kare hızı ile yükleme sürelerinde artış ve CPU ile RAM kullanımında azalma görünüyor.
 
Bazı firmaların bir süre sonra oyunlarından Denuvo'yu kaldırdığını da görüyoruz. 
 
Death Stranding PC versiyonu 2 Haziran'da Steam ve Epic Games Store üzerinden çıkış yapacak. 399,00 TL fiyattan ön siparişte.

PC versiyonu ile ilgili detaylara ve fragmana buradaki haberden ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler