Death Stranding, PS4 ve PC'de Beş Milyon Kopya Sattı

26.07.2021 16:47 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici Kojima Productions, Death Stranding'in dünya çapında PS4 ve PC'de beş milyon kopya sattığını bildirdi. Yayın yönetmeni Jay Boor, oyunun satış konusunda oldukça iyi bir performans gösterdiğini söyledi.
 
Ayrıca Death Stranding, Kojima Productions tarafından geliştirilen ilk oyun olarak karşımıza çıkıyor. "Mart 2021 itibariyle, Death Stranding PlayStation 4 ve PC'de dünya çapında beş milyondan fazla sattı."
 
Geçen ay duyurusu yapılan ve yakında çıkacak olan Director's Cut sürümü yeni özellikler, silahlar ve modlarla birlikte bazı görsel iyileştirmeleri beraberinde getirecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 11 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler