Death Stranding Tamamlanmaya Yaklaşıyor

21.11.2017 02:34 Gazali Çetinkaya

 
   Metal Gear serisinin yaratıcısı Hideo Kojima, Brezilya'da The Noite adlı bir televizyon şovuna katıldı ve Death Stranding hakkında yeni detaylar paylaştı.
 
   Hideo Kojima, Death Stranding'in halihazırda oynanabilir olduğunu ve geliştirmede detaylandırma aşamasında olduğunu doğruladı. Belirtilene göre, oyunun temellerinin büyük çoğunluğu bitti ancak ekip değişiklikler yapmaya ve geliştirme süreci boyunca yeni şeyler eklemeye devam ediyor.  
 
   Ayrıca oyundaki tüm karakterler tamamlandı ve hepsinin motion capture (hareket yakalama) çalışmaları yapıldı. Geliştirme aşaması plana göre ilerliyor, yani ne zaman olacağını bilmesek de çıkış zamanın şu an için aynı kalmasını bekleyebiliriz. Son olarak Hideo Kojima Death Stranding için yakın ve alternatif gelecekte geçecek, ekolojik konular içerecek, karanlık ve sürreal bir aksiyon macera oyunu tanımlamasını yaptı.
 
   E3 2017'yi pas geçen Death Stranding'i büyük olasılıkla 8 Aralık'ta düzenlenecek The Game Awards'ta ya da 9 Aralık'ta düzenlenecek PlayStation Experience'ta göreceğiz.

   Death Stranding halihazırda PS4 için geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 2 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 3 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler